Banankage

150 g smeltet smør

300g sukker ( evt mørkt)

2 æg

250 g mel

1tsk salt

1 tsk stødt nellike

2 tsk kanel

2 tsk vanilie

2 - 4 modne bananer

2oo g chokolade ( 100g hak. i kagen, resten til glasur)

ca en håndfuld hak. hasselnødder

Pisk æg - sukker + krydderierne luftigt -  tilsæt det smeltede smør -  tilsæt bananerne og pisk, vend mel - chokolade - og nødder i, kommes i sankageform eller lignende.

Bages ved 180 g ca 40 min. stik i kagen for a se om den er færdig.

Variation:

Udelad kanel og nellike og banan, tilsæt revet skal af 2-3 appelsiner + saft.

Smelt resten af chokoladen med en klump smør, fordel over kagen når den er kølet af, sæt kagen i køleskab så chokoladen stivner, kagen er faktisk bedst dagen(e) efter.