Puttes Kogebog

 

Madtærte

 

Quiche Lorraine - Skinke-spinattærte - Porre/bacon eller Broccoli/bacon

Til  alle tærter  bruges:

1 pk/rulle færdig tærtedej
½ L  creme fraiche
1 -2 æg
Revet ost  ca 150 g ( tror jeg)

Quiche lorraine

1-2 pk bacon klippes i små stk. og steges, lægges på tærtebunden, og hæld creme fraiche  massen  over.

Skinke- spinattærte

1 pk Italiensk tynd  skinke lægges i bunden af tærten, varmet flødespinat lægges over og creme fraichemassen hældes over.

Porre/bacon tærte

Ca. 3 porrer skylles og skæres i ca 2 cm tykke stk.  dampes møre i lidt smør, lægges i tærtebunden sammen med stegt bacon, hæld creme fraichemassen.

Broccoli/bacon tærte

Broccolien deles i små buketter koges næsten møre, lægges på tærtebunden sammen med bacon og evt små stk  gulerødder, hæld  creme fraichemassen over.

Alle tærter bages ved 200 g ca ½ time eller til  de er gyldne / lysebrune