Til alle tærter bruges:
1 pk/rulle færdig tærtedej
½ L creme fraiche
1 -2 æg
Revet ost ca 150 g ( tror jeg)
Quiche lorraine
1-2 pk bacon klippes i små stk. og steges, lægges på tærtebunden, og hæld creme fraiche massen over.
Skinke- spinattærte
1 pk Italiensk tynd skinke lægges i bunden af tærten, varmet flødespinat lægges over og creme fraichemassen hældes over.
Porre/bacon tærte
Ca. 3 porrer skylles og skæres i ca 2 cm tykke stk. dampes møre i lidt smør, lægges i tærtebunden sammen med stegt bacon, hæld creme fraichemassen.
Broccoli/bacon tærte
Broccolien deles i små buketter koges næsten møre, lægges på tærtebunden sammen med bacon og evt små stk gulerødder, hæld creme fraichemassen over.
Alle tærter bages ved 200 g ca ½ time eller til de er gyldne / lysebrune